Over ons

Het bedrijf:

Zelf geloof ik in het systeem dat je betaalt voor wat je krijgt. Maar wat als je iets krijgt en je er de betaling niet meer voor kunt opbrengen en moet kiezen tussen een nota betalen of boodschappen? Dan is de balans zoek.

Financial Health is ontstaan uit de passie om zelfstandig ondernemers te helpen beter te ondernemen en de balans terug te vinden. Zij voorziet in een behoefte om op financieel vlak begeleiding en coaching te bieden alsmede schuldproblematiek aan te pakken.

De kracht van Financial Health zit in een persoonlijke benadering, out of the box denken en passie voor uw bedrijf hebben.

Esther van den Brink

Oprichter, eigenaar

Het is voor mij een uitdaging om ondernemers vooruit te helpen. Daarom heb ik Financial Health opgericht. Ondernemers zijn mensen die zelfstandig willen en kunnen werken en een duidelijke visie voor hun bedrijf hebben. Daar wil ik het liefst een goede bijdrage aan kunnen leveren.

Irmin Sietsma

Assistent financieel coach

Vanaf 2014 ben ik begonnen bij Financial Health als administratief medewerkster. In de loop van de jaren ben ik steeds meer inhoudelijk betrokken geraakt en de rechterhand van Esther geworden. De diversiteit aan cliënten en dossiers maakt het werk voor mij elke dag weer leuk en uitdagend!

Bezoekadres: Middelerf 10a 3851 SP ERMELO | info@financial-health.nl - 0341-55 48 80