Sparen met KNAB

Ken je Knab? Inmiddels is Knab (onderdeel van Aegon BV) een gerenommeerde bank en bij veel ondernemers al geaccepteerd. Nee, wij hebben geen aandelen in Knab, maar willen je graag het voordeel van Knab meegeven die we bij een andere bank nog niet hebben gezien. Vaak heb je bij een bank een bankrekening en standaard één spaarrekening. Dat kan voldoende zijn om je spaarcentjes (voor langere tijd) opzij te zetten. Bij KNAB is dit anders, je kunt zoveel spaarpotjes aanmaken zoals je wilt.

Meerdere spaarpotjes

Bij Knab kun je meerdere spaarpotjes aanmaken. Dus heel handig als je meerdere spaardoelen hebt. Je kunt een aparte pot aanmaken voor je belastinggelden of dit nog verder opsplitsen in bijvoorbeeld BTW-aangifte en inkomstenbelasting. Door op deze manier je geld apart te zetten, creëer je overzicht. Niet alleen voor je bedrijf handig, maar ook voor je privézaken kan Knab een handige bank zijn om je geldzaken te regelen. Alles gaat via de digitale snelweg, kantoren zijn er niet. Dus als je niet van het digitale bent, dan moet je het even heroverwegen. Wel kun je contact zoeken via verschillende online kanalen zoals een chatfunctie.

Hoe werkt het?

In feite zijn het allemaal digitale spaarpotjes en hevel je heel makkelijk in een app of op je computer het geld over naar een spaarrekening. Dit verschilt niet van andere banken. Een spaarrekening aanmaken regel je in een paar minuten en als je hulp nodig hebt, dan is dit vaak dichtbij (online).

Wil je voor het echte sparen gaan? Dan is het handig om je te verdiepen in andere banken en de verschillende rentes. Dat is een ander doel dan de digitale spaarpotjes zoals wij dit hierboven uitleggen.

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van deze bank. Is het voor jou een reden om over te stappen? Of blijf je liever bij je huidige bank?

Heb je moeite om je geld te beheren en je administratie op orde te houden? Dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen. Neem gerust contact met ons op.

Terug naar nieuws

Bezoekadres: Middelerf 10a 3851 SP ERMELO | info@financial-health.nl - 0341-55 48 80